Sporten tijdens sociale isolatie: online en vanuit huis

De Coronapandemie brengt de nodige consequenties met zich mee. Sinds 15 maart zijn veel sociale gelegenheden, waaronder sportscholen, in het belang van de volksgezondheid verplicht hun deuren te sluiten en dat betekent voor veel mensen dat zij niet meer kunnen sporten zoals zij gewend zijn. En dat, terwijl sporten juist je weerstand verhoogt. Daarom bieden we vanuit Studio Movivo een deel van onze Perfect Pilateslessen online aan voor iedereen, zodat je thuis in je eigen vertrouwde en veilige omgeving de oefeningen kunt doen.  Pilates helpt je sterker en flexibeler te worden en je balans te verbeteren. Tegelijkertijd helpt de training je ook om mentaal beter te kunnen ontspannen.

 

De video's die je hieronder op deze pagina vindt zijn helemaal gratis beschikbaar voor iedereen en zullen in de loop van de tijd aangevuld worden.

Wil je live persoonlijke begeleiding, verdiepende instructies of toegang tot meer variatie in en volledige  workouts, word dan lid en meld je aan door een mail te sturen naar evelien@studiomovivo.nl.

 


Start je dag soepel: rekken en strekken

Na het opstaan, na lang stilzitten of juist na intensieve inspanning helpt deze rek- en strek workout je om weer soepel en relaxed te worden. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Duur: 18 minuten


Rustige totale lichaamsworkout

Dé workout voor beginners. In een rustig tempo en met veel instructies over houding en spieraan- en ontspanning. Houdt het rustige tempo aan als je net begint en focus op de techniek! Wil je de volledige versie? Meld je dan aan en krijg toegang tot veel meer instructies, (volledige) workouts, tips en trucs.

Duur: ca 25 minuten.


probeer dit eens....Power downdog

Pilates voor watjes? Probeer deze power versie van de DownDog eens. Elke dag 3x 1 minuut!

Wil je ook leren hoe je het technisch goed doet? Meld je dan aan bij Studio Movivo en krijg -ook online- professionele begeleiding! 

WAARSCHUWING: niet geschikt voor mensen met rug-, nek-, schouder-, of polsklachten!