Wat vinden deelnemers?

"Ik sport nu ongeveer twee jaar bij Evelien Van Opbergen en heb nog geen seconde spijt gehad! Al langere tijd was ik op zoek naar een sport die bij me past. Ik heb fibromyalgie (vorm van reuma) en daardoor heb ik snel last van een stram en stijf lichaam. Door Pilates ben ik niet alleen een stuk leniger geworden, maar zit ik letterlijk strakker in mijn vel. Een hele fijne bijkomstigheid, want wie wil er nou niet strak de zomer in . Voor iedereen die op zoek is naar een laagdrempelige vorm van bewegen, in een leuke groep waar ook echt wel gelachen wordt, zou ik zeggen: kom gauw een keer langs!"

-Janet (Perfect Pilates)

"Ik ben begin april (2019) begonnen met het volgen van de lessen bij Evelien van Opbergen. De lessen worden in kleine groepen gegeven. Daardoor is er tijd en aandacht voor persoonlijke begeleiding. De sfeer is prima. Als er een oefening is die je niet mee kan doen dan heeft Evelien altijd een alternatief die wel voor jou werkt. Ik merk nu al dat mijn lijf en spieren sterker worden en dat geeft mij een heerlijk gevoel. Dit is voor mij een uur "me time". Even weg uit de drukte en waan van de dag."

-Marianne (Perfect Pilates)

"In november 2018 ben ik begonnen met Pilates bij Studio Movivo. Dit bevalt me erg goed. Evelien geeft goede en duidelijke uitleg en instructies. Ik bemerk dat ik inmiddels soepeler ben geworden en tegelijkertijd ook sterker in buik, rug en benen. Er zit een goede opbouw in de lessen. En iedere zes a zeven weken wordt het programma vernieuwd. Zo blijft het vernieuwend en uitdagend." 

-Miriam (Rugspecial en Perfect Pilates)

"Hulde aan docente Evelien! Ze biedt oefeningen aan die voor iedereen interessant zijn, er hangt een fijne sfeer en ze geeft opties wanneer een oefening niet lukt of te zwaar voor je wordt. Mijn lichaam wordt nu al strakker en leniger. Echt een aanrader!"

-Sandra (Perfect Pilates en Mobiliteitstraining)

"Vanwege mijn rug moet ik oppassen tijdens het sporten. Evelien let er goed op dat iedereen de oefening goed doet. Ik ben in november 2018  gestart met rugpilates en sinds januari ben ik doorgestroomd naar de gewone pilateslessen. Elke 6 à 7 weken nieuwe oefeningen waardoor het uitdagend blijft. Tevens kan iedereen de oefeningen op haar eigen "niveau" doen. Aanrader!"

-Andrea (Rugspecial en Perfect Pilates)

Laatste training van het jaar was TOP!!

Bedankt Evelien van Opbergen voor deze leuke en inspirerende mobiliteitstraining 😁😁🙏🙏
We hebben er allemaal erg van genoten!!

- René (Mobiliteitstraining bij René Smaal Karate)

 

"Ik vind de lessen van goed van opbouw en evelien geeft plezierig en attent les, met aandacht voor individuele omstandigheden en vragen. Ook vind ik de aanpak in communicatie rondom de lessen en ontwikkelingen helder en plezierig."

René (Perfect Pilates en mobiliteitstraining)