Over Studio Movivo

 

Studio Movivo is opgericht in 2018 door ondergetekende: Evelien van Opbergen.

 

Als opleidingskundige, gespecialiseerd in gedragsverandering heb ik altijd een passie gehad om mensen een positieve ontwikkeling door te laten maken. Zo heb ik ondertussen ruim 20 jaar ervaring als beleids- en organisatieontwikkelaar, (interim) manager en coach in de sectoren zorg & welzijn, onderwijs & jeugd. Zo'n 8 jaar daarvan heb ik dat vanuit mijn eigen adviesbureau mogen doen. Vanaf dat moment ontstond ook de zoektocht naar een goede balans tussen mijn ondernemerschap, mijn gezin, mijn sociale leven en mijn eigen 'geluk en gezondheid'. Nu ik de 40 gepasseerd ben, gelukkig getrouwd en 2 prachtige kinderen heb, kan ik ook enigzins terugkijken en leren van al mijn ervaringen. Mijn grootste winst is geweest dat ik heb geleerd hoe belangrijk een gelukkig en gezond leven is, voor mij en mijn gezin.

En na jaren heel hard en veel werken heb ik besloten om mijn focus te gaan verleggen. Hoe kan ik mijn leefstijl zo aanpassen dat ik de goede focus heb, mijn ondernemerservaring, mijn kennis van 'gezondheid, welzijn, onderwijs & jeugd' en mijn onderwijskundige kennis kan combineren?

 

In 2018 heeft dat er eerst toe geleid dat ik mijn eigen 'pilatesstudio' ben begonnen met Perfect Pilateslessen: een bewegingsvorm die mij zelf enorm heeft gegrepen:  hoe kun je door ogenschijnlijk eenvoudige oefeningen een zo groot effect op je houding, je bewegingspatroon en je totale welzijn creëren? Ik doe het zelf al heel wat jaren en heb hiervoor ook de opleiding voor Pilatesdocent met succes afgerond, zodat ik andere mensen, vooral met bewegingsbeperkingen, kan laten ervaren wat Pilates met je doet. Daarnaast ben ik de schoolbanken weer ingedoken om me naast alle beleidsmatige kennis over 'gezondheid en welzijn' te verdiepen in 'gezonde leefstijl' voor mensen zoals jij en ik.  

 

 

Voel je welkom om eens een proefles Pilates of een mobiliteitstraining te komen volgen of neem contact met me op voor meer informatie op het gebied van 'gezonde leefstijl'.

 

Contact

 

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact met me op via:

 

telefoonnummer : 06-12045799

email: evelien@studiomovivo.nl